Bahar dizisinin ismi değişti! İşte yeni adı

24 Eylül Salı akşamı ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak olan Bahar dizisinin yeni ismi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 15:09
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 15:19
Bahar dizisinin ismi değişti! İşte yeni adı
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin dikkat çeken projelerinden birisi olan, her hafta reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. 

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Füsun Demirel gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken  Bahar dizisi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sevilen dizi, izleyicisinin karşısına çıkmak için adeta gün sayıyor. Dizi, ikinci sezonuyla 24 Eylül Salı akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Sevilen dizinin "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" olan isminde değişikliğe gidildi. Bahar'ın yeni ismi, "Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?" oldu.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.      

Dizinin oyuncu kadrosunda; Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik, Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor. 

Öte yandan dizisin  yeni sezona Büşra Pekin, Elçin Afacan, Doğan Can Sarıkaya, Nizam Namidar gibi isimler dahil olmuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa