Sultangazi'de motosikletli şüpheliler dehşet saçtı! 2 yaralı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, motosikletli iki kişi güpegündüz bir gecekonduya silahla ateş açtı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 20:56
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 21:03
Sultangazi'de motosikletli şüpheliler dehşet saçtı! 2 yaralı
Kübra Şenal Editör

Saldırı, saat 17.00 sıralarında Zübeyde Hanım Mahallesi 1502. Sokak'ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, motosikletle gelen iki şüpheli, bir gecekonduya silahla ateş açarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Saldırganların silahından çıkan kurşunlar, o sırada hava almak için bahçede bulunan Ali Osman Güler ve komşusu Kadir Himmetoğlu'na isabet etti. Güler bacağından, Himmetoğlu ise kolundan yaralandı.

Yaralılar hastanede tedavi altına alındı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, her iki kişiyi de ambulansla hastaneye kaldırdı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

Mahalle sakinleri endişeli

Mahalle sakini Salih Aksu, olayla ilgili yaptığı açıklamada, benzer saldırıların sık yaşandığını belirtti. Aksu, mahalleye mobese kamerası direği yerleştirildiğini ancak kameraların henüz takılmadığını vurgulayarak, "Geçenlerde bizim evin arka balkon camına bile kurşun isabet etti ama olay kapandı" dedi. Saldırı sonrası polis ve olay yeri inceleme ekipleri bölgede detaylı inceleme yaptı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa