Ankara'da 'Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler' konseri

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu’nun ev sahipliğinde, Ankara'da "Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler" başlıklı bir konser düzenlendi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 23:23
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 23:58
Ankara'da 'Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler' konseri
Kübra Şenal Editör

Başkentte düzenlenen "Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler" etkinliğine AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Thomas Ossowski, Başkan Yardımcısı Jurgis Vilcinskas ile çok sayıda davetli katıldı. Konuklar, hem müzik hem de kültürel paylaşımın ön planda olduğu bu özel gecede bir araya geldi.

Vilcinskas müzikseverlere seslendi

Konserde bir konuşma yapan AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Jurgis Vilcinskas, konsere katılan davetlilere teşekkür ederek, "Müziğin, bizleri bir araya getiren evrensel bir dil olduğunu hatırladığımız bu güzel akşamda, hepiniz hoş geldiniz." ifadelerini kullandı.

Vilcinskas, ayrıca yeni göreve başlayan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Thomas Ossowski'yi de dinleyicilere tanıtarak, "Yeni Büyükelçimiz ve ailesine aramıza hoş geldiniz diyorum, bu vesileyle kendilerini sizlere takdim etmekten mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu.

Müzik ve ortak kültür vurgusu

Vilcinskas, bu etkinliğin sadece müziğin gücünü değil, aynı zamanda paylaşılan ortak değerler ve kültürel bağları da kutladığını belirtti. Gecede sahne alan Türk sanatçı Barbaros, İspanyol müzisyen Cecilia Krull ve Bilkent Senfoni Orkestrası, izleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattı. Vilcinskas, bu başarılı performansları için tüm sanatçılara teşekkür etti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa