"Bir liderin doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan" Bağdat'taki fuara çıktı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen 25. Uluslararası Bağdat Kitap Fuarı'nda "Bir liderin doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan" kitapseverlere sunuluyor.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 23:53
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 23:53
''Bir liderin doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan'' Bağdat'taki fuara çıktı
Kübra Şenal Editör

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen 25. Uluslararası Bağdat Kitap Fuarı, kitapseverlere kapılarını açtı. Geniş bir katılımla gerçekleşen fuar binlerce Arapça eseri okuyucularla buluşturuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını anlatan kitaba yoğun ilgi

Fuarın dikkat çeken eserlerinden biri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yaşamını ele alan "Bir liderin doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan" adlı kitabın Arapça çevirisi oldu. Hüseyin Besli ve Ömer Özbay'ın kaleme aldığı kitap, Erdoğan'ın hayatındaki önemli dönüm noktalarını ve liderlik yolculuğunu konu alıyor. "Bir liderin doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan" kitapseverlerin radarına girdi.

Türkiye ile ilgili diğer eserler de fuarda

Bağdat Kitap Fuarı'nda Türkiye ile ilgili başka kitaplar da yer alıyor. Farklı konularda yazılmış bu eserler, Türkiye'ye dair kültürel, tarihsel ve siyasi içerikleri okuyucuların beğenisine sunuyor.

600 yayınevi ve 21 ülke katılım sağladı

"Irak Okuyor" sloganıyla düzenlenen fuara, 21 ülkeden 600 yerli ve yabancı yayınevi katılıyor. 22 Eylül’e kadar devam edecek olan bu etkinlik, Irak'ta kitapseverler için önemli bir kültürel buluşma noktası olmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa