Samsunspor'dan hakem Oğuzhan Çakır'a sert tepki

Samsunspor Kulübü, Konyaspor ile oynanan karşılaşmanın hakemi Oğuzhan Çakır'ın yönetimini sert bir dille eleştirdi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 23:59
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 00:12
Samsunspor'dan hakem Oğuzhan Çakır'a sert tepki
EK
Esra Koçak Editör

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Konyaspor maçındaki hakem yönetimini eleştirdi. Samsunspor'un açıklamasında, "Tartışmaya açık olmayacak kadar bariz penaltı pozisyonları görmezden gelinmiştir. Açık bir şekilde, verilen ve verilmeyen hatalı kararlar sonucunda takımımız ve teknik ekibimizin tüm çabaları boşa gitmiştir." ifadeleri yer aldı.

Samsunspor, 1-0 kaybedilen Konyaspor maçı sonrası resmi sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaparak hakem kararlarına tepki gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

''Geçtiğimiz sezon yaşadığımız hakem hatalarının, bugünkü müsabakada da devam ettiği ve tekrarlandığı görülmektedir. Tartışmaya açık olmayacak kadar bariz penaltı pozisyonları görmezden gelinmiştir. Açık bir şekilde, verilen ve verilmeyen hatalı kararlar sonucunda takımımız ve teknik ekibimizin tüm çabaları boşa gitmiştir. Geçtiğimiz sezonda yaptığımız çağrıyı yineliyor; temiz, adil ve eşit futbolu, tüm takımlar için ayrım yapmaksızın talep ediyoruz. Kulübümüz, bundan sonraki müsabakalarda da benzer konuların takipçisi olacaktır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa