Ankara'da şantiyede pitbull dehşeti! Temizlik işçisini öldürüyordu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kentsel Daire Başkanlığı'na bağlı Güvercinlik Şantiyesi'nde şube müdürünün pitbull cinsi köpek bir işçiyi öldürüyordu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 00:59
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 01:02
Ankara'da şantiyede pitbull dehşeti! Temizlik işçisini öldürüyordu
Kübra Şenal Editör

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kentsel Daire Başkanlığı'na bağlı Güvercinlik Şantiyesi'nde saldırgan pitbull dehşeti yaşandı. Yaşanan olay, işçiler arasında korku ve endişe sebep oldu. 

Köpek işçiyi parçaladı

Olay, Altay'ın rutin işini yaptığı sırada gerçekleşti. İş arkadaşlarının anlattığına göre, köpeğin işçiye saldırması sonrası durumu kontrol altına almakta zorlanıldı. Olayın tanıklarından biri, "Köpeği işçiden ayıramadık, vurmayı düşündüm ama sonra bir şey derler diye çekindim" şeklinde konuştu. Bu ifadeler, işçilerin, köpeğin sahibinin konumundan dolayı tedirginlik yaşadıklarını ve müdahalede bulunmakta tereddüt ettiklerini gözler önüne serdi.

Yaralı Recep Altay hastaneye kaldırıldı

Saldırı sonrası ağır yaralanan Recep Altay, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İşçi bir süre hastanede yatarken, saldırgan köpek başka bir bölgeye nakledildi. Ancak yaşanan bu olay, yasaklı köpek cinslerinin beslenmesinin tehlikelerini yeniden gündeme getirdi.

Yasaklı köpek cinsleri tartışması

Pitbull cinsi köpeklerin tehlikeli olması sebebiyle birçok ülkede beslenmesi yasaklanmış durumda. Türkiye'de de yasaklı cinsler arasında yer alan bu tür köpeklerin kamu alanlarında ve şantiyelerde bulundurulması ciddi bir risk oluşturuyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa