Erkan Efe Dağoğlu cinayetinde gelişme: Azmettirici gardıroptan çıktı

Adana’da Erkan Efe Dağoğlu’nun öldürülmesinde"azmettirici"olarak aranan Can Sayğılı'nın polis baskınlarına karşı evine 8 güvenlik kamerası sistemi kurdurduğu ortaya çıktı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 12:56
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 13:50
DHA
Kaynak DHA

Adana'da cinayet şüphelisinin evine kurdurduğu sistem 'pes' artık dedirttirdi. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, 22 Ekim 2023'te Erkan Efe Dağoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili davada, aralarındaki kan davası nedeniyle "azmettirici" sıfatıyla suçlanan Can Sayğılı hakkında yakalama kararı çıkardı. 

Şüpheli gardıroptan çıktı

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sayğılı’nın Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını tespit etti ve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda Sayğılı ilk başta bulunamazken, 1’i otomatik 7 ruhsatsız tabanca, 13 uyuşturucu hap, 16,10 gram kokain ve 328 mermi ele geçirildi.


Polis ekipleri, yatak odasındaki gardırobu açtıklarında Can Sayğılı ile karşılaştı ve şüpheliyi ters kelepçe ile gözaltına aldı. 


Polis baskınına karşı 8 kamera sistemi kurmuş

Ayrıca, evde başka suçlardan aranan şüphelilerin de saklandığı ve polis baskınlarını önceden fark edebilmek için evin etrafına 8 güvenlik kamerası yerleştirildiği ortaya çıktı. Evde bulunan diğer şüpheli Gökhan D. de gözaltına alındı.


Sayğılı’nın, cinayet suçunun yanı sıra uyuşturucu madde ticareti suçundan da arandığı belirtildi. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Can Sayğılı tutuklanırken, Gökhan D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa