Bu kadarı da 'pes' dedirtti: Peruğun altından uyuşturucu çıktı!

Karaman'da polisin şüphe üzerine durdurduğu bir otomobilde, Mustafa A.'nın peruğunun altına gizlenmiş 18 gram metamfetamin ele geçirdi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 14:14
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 16:35
DHA
Kaynak DHA

Ülke genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında operasyonlar aralıksız olarak sürüyor.

Karaman'da zehir tacirlerinin uyuşturucu sevkiyatı için kullandığı yöntem 'pes' artık dedirtti.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir markette kasiyer olarak çalışan Mustafa A. ve arkadaşı Mehmet Ferit B.'nin kente uyuşturucu getireceği yönünde bilgi aldı. 

Şüphelilerin kullandığı otomobil, Konya yolu üzerinde bir kontrol noktasında durduruldu. Araçta yapılan ilk aramada uyuşturucuya rastlanmadı. 

Ancak, polis ekipleri Mustafa A.'nın başındaki şişliği fark edince durumdan şüphelendi.

Peruğun altından uyuşturucu çıktı

Polis ekipleri, Mustafa A.’nın başına taktığı peruğu incelediklerinde altına saklanmış 18 gram metamfetamin buldu. Bunun üzerine Mustafa A. ve arkadaşı Mehmet Ferit B. gözaltına alındı. Şüpheliler, Karaman Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Mahkemeye çıkarılan Mustafa A. ve Mehmet Ferit B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamındaki çalışmalarının aralıksız sürdüğü belirtildi.

Uyuşturucuyu gizlemek için kullanılan ilginç yöntem, güvenlik güçlerinin dikkatli çalışmaları sonucunda ortaya çıkarıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa