KPSS Ortaöğretim soru ve cevap anahtarı erişime sunuldu

“KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) Ortaöğretim” temel soru kitapçığına ve cevap anahtarına erişim sağlanabiliyor.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 14:48
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 14:55
KPSS Ortaöğretim soru ve cevap anahtarı erişime sunuldu
AA
Kaynak AA

2024 KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) Ortaöğretim Sınavı soru kitapçığı ile 2024 KPSS Ortaöğretim Sınavı cevap anahtarının erişime açıldığı duyuruldu ancak girişler, yoğunluk sebebiyle uzun sürüyor.

Soru kitapçığı erişimi başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bugün düzenlenen 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sınavına ait temel soru kitapçığını ve cevap anahtarını adayların erişimine sundu. Adaylar, temel soru kitapçığına ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

Sınav sorularına dijital erişim

ÖSYM'nin yaptığı duyuruda, sınava başvuran adayların temel soru kitapçığı diziliminde yer alan soruların tamamına, https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden erişebileceği belirtildi. Adaylar, sınav sorularını bu platform üzerinden inceleyebilecek.

Erişim süresi kısıtlı

Temel soru kitapçığı görüntüleme işlemi, 25 Eylül 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecek. Adayların bu süre zarfında sorulara erişim sağlayarak değerlendirmelerini yapmaları öneriliyor.

Yüzde 10'luk kısım yayımlandı

ÖSYM ayrıca, 2024-KPSS Ortaöğretim sınavına ait soru kitapçığı ve cevap anahtarının %10'luk bir kısmını kendi internet sitesinde yayımladı. Adaylar, sınav sorularının belirli bir bölümünü ÖSYM'nin internet sayfasından görebilecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa