Polis ekipleri, geç kalan öğrencileri KPSS’ye yetiştirdi

Adana’da Emniyet Müdürlüğünün sınav gününe özel görevlendirdiği polis ekipleri, 5 genci KPSS Ortaöğretim’e yetiştirdi.

AA
Kaynak AA-DHA
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 15:08
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 15:49
Polis ekipleri, geç kalan öğrencileri KPSS’ye yetiştirdi
AA
Kaynak AA-DHA

Polis yardımıyla sınava yetiştiler

Adana’da, 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) Ortaöğretim için sınava yetişme konusunda zorluk yaşayan 5 aday, polis ekiplerinin yardımıyla sınav merkezlerine ulaştırıldı. Adaylar, geç kalma riski taşıdıkları için İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım talep etti.

Adaylar ekiplerden yardım istedi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen sınava katılacak adaylar, sınav saatine yetişememe endişesiyle polis ekiplerinden destek aldı. Polisler, adayları hızla sınav merkezlerine götürerek sınav saatinden önce varmalarını sağladı.

Polislerin zamanında müdahalesiyle sınava girdiler

Ekiplerin bu hızlı müdahalesi sayesinde adaylar sınavlarına zamanında girmeyi başardı. Sınav merkezine ulaştırılan adaylar, kendilerine destek olan polislere teşekkür etti.

Kayseri'de de polis yardımıyla sınav heyecanı

Kayseri'de de benzer bir olay yaşandı. KPSS Ortaöğretim oturumuna geç kalan adaylar, polis ekiplerinin yardımıyla sınav merkezlerine yetiştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olarak 15 Eylül 2024 tarihinde yapılan KPSS Ortaöğretim Sınavına giren gençlerimizin sınava geç kalmamaları için tüm ekiplerimizle yanlarındayız. Geleceğimizin teminatı gençlerimize başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Sınav öncesi son dakikada seferberlik

Kayseri’de polis, sınav yerine geç kalan adayları ekip otoları ve motosikletlerle hızla sınav merkezlerine taşıdı. Adaylar, araçlardan inip koşa koşa sınav salonlarına ulaşarak, kapıların kapanmasına saniyeler kala içeri girmeyi başardı. Bu tür olaylar, sınav gününde polis ekiplerinin aktif rol oynadığını ve adaylara büyük destek sağladığını bir kez daha gösterdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa