Arkadaşı, 16 yaşındaki Adem Efe’yi öldürdü

Antalya'da 17 yaşındaki B.Ş., birlikte alkol aldığı 16 yaşındaki arkadaşı Adem Efe Yıldırım'ı tabanca ile vurarak öldürdü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 15:40
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 16:17
Arkadaşı, 16 yaşındaki Adem Efe’yi öldürdü
DHA
Kaynak DHA

Alkol alırken tartışma çıktı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 17 yaşındaki B.Ş., 16 yaşındaki arkadaşı Adem Efe Yıldırım ile alkol aldıkları sırada çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. Olay, Sarısu Mahallesi'nde gece saat 01.30 sularında bir evde yaşandı. İki genç arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Silahla vurulan Yıldırım hayatını kaybetti

Tartışmanın ardından B.Ş., yanındaki tabanca ile Adem Efe Yıldırım’ı boynundan vurdu. Çevredeki komşular silah seslerini duyunca hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yıldırım’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Zanlı yakalanarak gözaltına alındı

Olayın ardından apartmandan çıkmak üzere olan B.Ş., polis ekipleri tarafından yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Yıldırım'ın cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olay yeri incelemesi ve ilk ifadeler

Ekiplerin yaptığı incelemelerde, olayda kullanılan tabanca çekyatın üzerinde bulundu. Olay yerinde ayrıca bir boş kovan tespit edildi. Zanlı B.Ş., ifadesinde markete enerji içeceği almak için gittiğini, ardından eve dönüp içmeye devam ettiklerini söyledi. Tartışmanın ardından Yıldırım’ın kendisine ateş edeceğini iddia eden B.Ş., silahın o sırada ateş aldığını öne sürdü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa