İstanbul'da en tehlikeli yolculuk! Jaan Roose köprü ipinde yürüyor

Dünyaca ünlü ekstrem sporcu, Jaan Roose, İstanbul Boğazı üzerinde Asya kıtasından Avrupa kıtasına ip üstünde geçiş yapmayı deniyor.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 19:10
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 19:36
İstanbul'da en tehlikeli yolculuk! Jaan Roose köprü ipinde yürüyor
Kübra Şenal Editör

Jaan Roose, İstanbul’un iki kıtasını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde metrelerce yükseklikte gerilen bir ip üzerinde yürüyerek geçiş yapıyor. İstanbul'un sembolik yapılarından biri olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gerçekleşen bu cesur deneme, ekstrem spor tutkunları tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Roose’un, denge ve odak gerektiren bu yürüyüşü sırasında İstanbul’un benzersiz manzarası da etkinliğe ayrı bir görsellik katıyor.

Jaan Roose'dan İstanbul'da rekor denemesi

Daha önce birçok uluslararası başarıya imza atan Jaan Roose, slackline alanında uzmanlaşmış bir sporcu olarak biliniyor. İstanbul Boğazı’ndaki bu deneme ise kariyerinin en dikkat çekici başarılarından biri olarak öne çıkıyor. İstanbul’un değişken rüzgar koşulları ve yüksekliği, yürüyüşü daha da zorlu hale getiriyor.

Roose'un bu performansı, Asya'dan Avrupa'ya yapılan bu ikonik geçişi, sınırları zorlayan bir ekstrem spor denemesi olarak tarihe geçirmeye aday.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa