Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisalılarla bir araya geldi

Bakan Fidan, Manisa’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Valiliği ziyaret eden Fidan, Manisa ile ilgili bilgi aldı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 20:42
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 20:55
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisalılarla bir araya geldi
Kübra Şenal Editör

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Valiliği ziyaret eden Fidan, Vali Enver Ünlü ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Bakan Fidan, daha sonra kentle ilgili bilgi aldı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki bir otelde düzenlenen "Her daim birlikte, özümüzden geleceğe Türkiye buluşmaları" adlı toplantıda, AK Parti üyeleriyle buluştu. Bu toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal ve AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı da katıldı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Bakan Fidan Saruhanlı’da esnafla buluştu

Bakan Fidan, Saruhanlı ilçesine geçerek Belediye Başkanı Ekrem Cıllı ve ilçe protokolü ile bir araya geldi. Belediye ziyareti sonrası esnaf ve vatandaşlarla buluşan Fidan, hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Fidan, “Bizden dualarınızı eksik etmeyin” dedi. Bir vatandaşın "Her zaman arkanızdayız" demesi üzerine Fidan, "Sizlerin desteği ve duasıyla yedi düvelle savaşıyoruz" yanıtını verdi.

Bakan Fidan dış politikaya değindi

Manisa’daki son programında Fidan, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 100. Yıl Konferans Salonu'nda "Türkiye'nin Dış Politikası ve Küresel Dinamikler" başlıklı bir söyleşiye katıldı. Söyleşi basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Programın ardından Bakan Fidan, şehirden ayrıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa