THY'deki küfürbaz business yolcu dersini aldı! İşte beklenen son

THY'nin İstanbul-Londra seferinde, B.G. isimli yolcu, kabin memurlarına hakaret ve küfürler ederek olay çıkardı. Vali Gül'den gözaltı görüntüleri geldi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 22:41
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 11:17
THY'deki küfürbaz business yolcu dersini aldı! İşte beklenen son
Kübra Şenal Editör

İstanbul-Londra seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında, B.G. isimli yolcu, kabin memurlarına ağza alınmayacak küfürler etti. Uçakta dakikalarca bağırıp hakaret ve küfürler savuran yolcunun o anları ve kabin memurlarının gösterdiği sabır başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Kabin memurunun işten çıkarılmasını istedi

Kendisine müdahale eden polislere, 10 bin TL’ye bilet aldığını ve 10 fabrikasının olduğunu iddia eden B.G., kabin memurunun işten çıkarılmasını istediğini söyleyerek boş koltuklara vurmaya başladı.


Hadsiz yolcu sosyal medyada ifşa oldu

Uçaktaki gergin anlar, bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Videoda polislerin, B.G.’yi sakinleştirme çabalarına rağmen hakaretlerin sürdüğü görüldü.

THY kara listeye aldı

Olayın ardından THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, B.G.’nin kara listeye eklendiğini ve hakkında hukuki süreç başlatıldığını açıkladı.

Vali Davut Gül: Beklenen son!

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından B.G.'nin gözaltına alındığı görüntüleri "Beklenen son..." notuyla paylaştı. Olayın ardından B.G. hakkında yasal işlemler başlatıldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa