Yalova'da kanoyla denize açılan genç 22 gündür kayıp!

Armutlu'da denize açıldıkları kanoyla kaybolan Hüseyin Piner'in (32) cansız bedenine 4. günde ulaşılırken, yanındaki Yücel C. (28) hala bulunamadı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 23:12
GÜNCELLEME
15 Eylül 2024 23:20
Yalova'da kanoyla denize açılan genç 22 gündür kayıp!
Kübra Şenal Editör

Tersanede çalışan 4 arkadaş, 25 Ağustos'ta Yalova'nın Armutlu ilçesi Dereağzı mevkisine gitti. Yücel C. ve Hüseyin Piner, arkadaşlarıyla bir süre yüzdükten sonra kano kiralayarak denize açıldı. Bozburun mevkisine ilerledikleri bilinen ikili, Tavşantepe bölgesinde kayboldu.

Geri dönemeyen gençlerden biri sahildeki arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Bunun üzerine ekipler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.

Hüseyin Piner'in cansız bedeni bulundu, Yücel C. hala aranıyor

Çalışmaların 4. gününde Hüseyin Piner'in cansız bedeni Eşkel Sahili kayalıklarında bulundu. Ancak Yücel C. için yürütülen arama kurtarma çalışmaları 22 gündür devam ediyor.

Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, AFAD, JAK, Deniz Polisi ve UMKE gibi çeşitli ekipler toplamda 60 personel, 12 araç, 10 bot, 2 tekne, yandan taramalı sonar (YTS), su altı aracı (ROV) ve drone'lar kullanarak arama çalışmalarını sürdürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait ekipler de arama çalışmalarına katılıyor.

Yücel C.'nin izine hâlâ ulaşılamadığı belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa