Prof. Dr. Selahattin Doludeniz plastik fıçı içinde ölü bulundu

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz, plastik bir fıçı içerisinde elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulundu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2024 23:45
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 00:00
Prof. Dr. Selahattin Doludeniz plastik fıçı içinde ölü bulundu
Kübra Şenal Editör

Sabah saatlerinde Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'ndeki çöplükte çalışan belediye işçileri, plastik bir fıçı içinde elleri ve ayakları bağlı, çıplak bir erkek cesedi buldu. Durumun hemen jandarma ve polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İlk incelemelerde, çürümeye başladığı tespit edilen ceset Mersin Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Cesedin kimliği tespit edildi

Yapılan otopside cesedin, Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’e ait olduğu belirlendi.

Oğlu her şeyi itiraf etti, gözaltına alındı

Olayla ilgili soruşturmayı genişleten ekipler, Doludeniz’in oğlu O.Doludeniz’e ulaştı. Çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına alınan O.Doludeniz, polise verdiği ilk ifadesinde babasıyla aralarının bozuk olduğunu, bir süre evden ayrı kaldığını ve eve döndüğünde babasını ölü bulduğunu söyledi. O. Doludeniz, babasının cesedini bir bidona koyarak ticari taksiyle çöplüğe götürdüğünü itiraf etti.

Ölüm nedeni henüz belirlenmedi

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir delici veya kesici alet izine rastlanmadığı belirtildi. Kesin ölüm nedeni, adli tıptan gelecek raporla netleşecek. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa