Küçükçekmece'de aile faciası! Annesini öldüren babasını bıçakladı

Evi terk etmek isteyen kadın, yaşanan tartışmanın ardından kocası tarafından öldürüldü. Annesini kanlar içinde gören çocuk ise babasını bıçakladı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 00:04
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 00:13
Küçükçekmece'de aile faciası! Annesini öldüren babasını bıçakladı
Kübra Şenal Editör

Olay, saat 14.30 sıralarında Küçükçekmece'deki Karanfil Sokak'ta bulunan bir binanın bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre, V.E. isimli kadın, kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşamak istemediği için kocası C.E. ile sık sık tartışıyordu.

Karısını öldürdü, oğlu tarafından bıçaklandı

Kadın, evi terk etmek istediği sırada çıkan tartışma büyüdü. Ardından C.E., karısını bıçaklayarak öldürdü. Olayı gören oğul, babasına saldırarak onu ağır şekilde yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı babayı hastaneye kaldırırken, hayatını kaybeden annenin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Oğul ise polis tarafından gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, çelişkili ifadeler veren ve olay sırasında evde olduğu belirlenen M.İ., A.İ, B.İ. ile aile üyeleri M.E., Ş.E., A.E., ve M.E. gözaltına alındı.

Ayrıca, C.E.'nin yaklaşık 3 ay önce sınır dışı edildiği ve 1 ay önce kaçak yollarla Türkiye'ye geri döndüğü ortaya çıktı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa