Dini nikahlı eşini yaraladı, intihara kalkıştı...

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaşanan olayda T.P., tartışma sırasında dini nikahlı eşi G.U.'yu tabanca ile yaraladıktan sonra intihara kalkıştı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 04:55
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 04:55
Dini nikahlı eşini yaraladı, intihara kalkıştı...
EP
Esra Polat Editör

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, T.P. adlı kişi evde yaşanan tartışma sırasında dini nikahlı eşi G.U.'yu tabanca ile yaraladıktan sonra intihara teşebbüs etti. Her iki kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olayın Ayrıntıları

Olay, akşam saatlerinde Doğanşehir ilçesine bağlı Polatdere Mahallesi'nde meydana geldi. T.P. ve dini nikahlı eşi G.U. arasında evde henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma sırasında T.P., iddiaya göre tabanca ile eşine ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği G.U. yere yığılırken, T.P. de aynı silahla kendine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Çevrede Endişe Yaratan Silah Sesleri

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde çiftin yaralı olduğu tespit edildi. İlk müdahalenin ardından her iki yaralı da ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralıların durumlarına ilişkin henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa