Trabzonspor'dan Cihan Çanak açıklaması...

Trabzonspor, Beşiktaş maçında talihsiz bir olay yaşayan Cihan Çanak'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 05:15
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 05:15
Trabzonspor'dan Cihan Çanak açıklaması...
EP
Esra Polat Editör

Trabzonspor, Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve sedye ile sahayı terk eden Cihan Çanak'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Cihan Çanak'ın Durumu Ciddi Değil

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, yaptığı açıklamada, Cihan Çanak'ın beyin sarsıntısı geçirdiğini ancak hastanede yapılan ilk tetkiklerde ciddi bir bulguya rastlanmadığını belirtti. Beşir, "Çanak'ın kafasına aldığı darbe sonrası kontüzyon (beyin sarsıntısı) teşhisi konulmuş olup, hastanede yapılan muayeneler ve görüntüleme tetkikleri sonucunda herhangi bir ciddi sorun tespit edilmemiştir" dedi.

Bu açıklamayla, Cihan Çanak'ın sağlık durumunun endişe verici olmadığı duyuruldu.

Şenol Güneş: "2 Puan Kaybı Yaşadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirerek her iki takımın da 2 puan kaybettiğini söyledi. Güneş, Trabzonspor'un 3 puana daha çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde olduklarını ifade ederek, "İlk defa gol attık ve ilk defa gol yedik. Üçüncü maçımızı oynadık, bazı takımlar beşinci maçını oynadı. Zor bir dönemde olduğumuzu söylüyoruz ama bu zorlukları aşabilecek kapasitemiz var" dedi.

Visca'nın kırmızı kart görmesinin ardından oyunun kontrolünü kaybettiklerini belirten Güneş, takımının sahada verdiği mücadeleden memnun olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa