İstanbul'daki kadın cinayetinde yeni gelişme...

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen kadın cinayetiyle ilgili 7 şüpheli gözaltına alındı. İşte olaya ilişkin detaylar ve yaşananlar...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 05:35
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 05:35
İstanbul'daki kadın cinayetinde yeni gelişme...
EP
Esra Polat Editör

Küçükçekmece'de yabancı uyruklu bir kadın, kocasıyla tartışmasının ardından bıçaklanarak öldürüldü. Tartışma, kadının kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşamak istememesi nedeniyle başladı.

Evi terk etmek isteyen V.E., kocası C.E. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayı gören oğulları ise babasına bıçakla saldırarak ağır yaraladı.

Olay, Mehmet Akif Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katında gerçekleşti. Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. C.E. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, V.E.'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

C.E.'nin 3 ay önce ülkeden deport edildiği ve yaklaşık 1 ay önce kaçak yollarla Türkiye'ye girdiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak M.İ., A.İ., B.İ. ile aile üyeleri M.E., Ş.E., A.E. ve M.E. olmak üzere toplam 7 kişi gözaltına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa