Feyyaz Uçar'dan Rafa Silva isyanı!

Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçında Rafa Silva'ya yönelik yapılan harekete tepki göstererek ''Rafa'ya atılan tekmeler ne zaman son bulacak?'' dedi...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 06:20
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 06:20
Feyyaz Uçar'dan Rafa Silva isyanı!
EP
Esra Polat Editör

Süper Lig'in 5'inci haftasında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması sonrası Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uçar, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Rafa Silva’ya yapılan müdahalelere tepki göstererek, bu durumun devam etmesi halinde oyuncunun futbol kariyerinin tehlikeye girebileceğini belirtti.

"Rafa'ya Yapılan Tekmeler Ne Zaman Bitecek?"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Uçar, özellikle Rafa Silva'nın maç boyunca sürekli tekmelere maruz kaldığını dile getirerek şunları söyledi: "Bu Rafa'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek merak ediyoruz. Kırmızı kart çözüm değil. Yani bu şekilde bu adamın futbol hayatı bitecekse biz ne yapacağız? Ciddi bir yatırım yaptık bu sene, her maçta tekme yiyor bu adam."

"Maçın Gidişatına Hakimdik, Ama İki Puan Bıraktık"

Uçar, Trabzonspor ile oynadıkları maçın temposunun düşük olduğunu ve her iki takımın da oyunda önemli işler başaramadığını söyledi. Ancak Beşiktaş’ın maça daha hakim olduğunu ve kaçırılan pozisyonlar yüzünden iki puan kaybettiklerini belirtti: "Buraya gelirken bir puan iyidir diyoruz ama maçın gidişatına baktığımızda oyuna hakim olan taraf bizdik. Burada iki puan bıraktığımızı düşünüyorum."

Hakem Kararlarına Tepki

Maçın hakem performansından da memnun olmadıklarını dile getiren Uçar, penaltı pozisyonu gibi bazı kritik kararların yanlış olduğunu belirtti: "Hakemden memnun değiliz. Biz hakemden elli yıldır memnun değiliz. İmmobile’ye yapılan bir pozisyon var, bize göre penaltı. Ama hakem yorumcular mutlaka değerlendireceklerdir."

Trabzonspor'un Mücadelesine Övgü

Feyyaz Uçar, rakip Trabzonspor'u da tebrik ederek, Şenol Güneş’in takım üzerinde etkisini gördüklerini ifade etti: "Öncelikle rakip takımı tebrik etmek lazım. On kişiyle çok iyi mücadele ettiler. Şenol Hoca'nın elinin değdiğini net olarak görüyoruz. Çok fazla alan bırakmadılar ve iyi kapandılar."

Yeni Transferler ve Gelecek Performans

Uçar, Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Joe Mario’nun maçtaki performansına da değinerek, oyuncunun ilk maçı olduğu için zamanla daha iyi işler yapacağını düşündüğünü belirtti. Ayrıca, milli maç dönüşü nedeniyle oyuncuların performansını anlayışla karşıladıklarını söyledi: "Biraz daha fazla şut atmamız, daha fazla pozisyon bulmamız gerekiyordu. Ama milli maçtan dönüştür. Dolayısıyla oyuncuların bu performansını anlayışla karşılayabiliriz."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa