Husumetli iki grubun kavgası kaydedildi... Olayın adresi Bursa...

Bursa'da meydana gelen olayda husumetli iki grup arasında çıkan tekmeli, yumruklu ve sandalyeli kavga cep telefonuyla kayda alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 06:45
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 06:45
Husumetli iki grubun kavgası kaydedildi... Olayın adresi Bursa...
DHA
Kaynak DHA

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Siteler Mahallesi'nde, akşam saatlerinde kahvehanede oturan ve aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma başladı.

Tartışma Kavgaya Dönüştü

Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tekme, yumruk ve sandalyelerle saldırmaya başladı. Olay, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Vatandaşlar Araya Girdi

Yaşanan kavga, çevrede bulunan vatandaşların müdahalesiyle sona erdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayla ilgili inceleme başlattı.

Bursa'da bir de park yeri kavgası yaşandı...

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde bir otomobil sürücüsü, aracını bir marketin önüne park etmek istedi. Ancak dükkan sahibi buna itiraz edince, aralarında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede şiddetlendi ve yumruklu kavgaya dönüştü. O anlar, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kavgayı gören çevredekiler araya girerek tarafları ayırmayı başardı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise kavgaya ilişkin inceleme başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa