Genç kız mahalle bekçisini bıçakladı... Adana'da hareketli saatler...

Adana'da yaşanan olayda mahalle bekçisi, kolundan bıçaklayan genç kızı tabanca ile ayağından vurdu... İşte olayın detayları ve yaşananlar...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 07:55
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 07:55
Genç kız mahalle bekçisini bıçakladı... Adana'da hareketli saatler...
EP
Esra Polat Editör

Adana’nın Seyhan ilçesinde, M.U. isimli 17 yaşındaki genç kız, tartıştığı mahalle bekçisi K.S.D.'yi kolundan bıçakladı. Bekçi ise genç kızı beylik tabancasıyla ayağından vurdu.

Tartışma Taksici ile Başladı

Olay, saat 22.30 civarında Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. M.U. ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yiğitcan F. (18), bir taksiciyle tartışmaya başladı. Taksicinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine mahalle bekçileri sevk edildi. Ancak, iki genç, gelen bekçilerle de tartışmaya devam etti.

Bıçaklı Saldırıya Karşı Silahla Müdahale

M.U., tartışma sırasında yanında taşıdığı bıçakla bekçi K.S.D.'yi kolundan yaraladı. Bekçi ise beylik tabancasıyla genç kızı ayağından vurdu. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, her iki yaralı da ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Gözaltı ve Soruşturma

Polise direnen ve küfür eden Yiğitcan F. ise ters kelepçeyle gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan her iki yaralının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa