Makarna fabrikasında patlama anı kamerada

Sakarya'da makarna fabrikasında patlama yaşandı. 1 kişinin öldüğü 29 işçinin yaralandığı patlama anı kameraya yansıdı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 09:14
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 10:04
Makarna fabrikasında patlama anı kamerada
O
Onur Çetinkaya Editör

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir makarna fabrikasında büyük bir patlama meydana geldi.

Makarna fabrikasındaki patlama, TEM Otoyolu Hendek gişeleri mevkisindeki fabrikada, özellikle yem silolarının bulunduğu alanda gerçekleşti.

Patlama anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntülerde fabrikanın adeta bomba gibi patladığı, alevler ve dumanların yükseldiği anlar net bir şekilde görüldü. 

Olayın ardından çok sayıda  itfaiye, sağlık ekipleri, AFAD, orman personeli, polis ve jandarma ekipleri patlamanın yaşandığı fabrikaya sevk edildi.

Patlamada 6’sı ağır olmak üzere 28 işçi yaralandı. İçeride mahsur kalan bir kişinin ise saatler sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Ayrıca patlama sırasında yaralananlar arasında, babasıyla iş yerine gelen 12 yaşında bir çocuk da yer alıyordu ve çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, patlamanın nedenini ve sorumlularını belirlemek için Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. Patlamanın kesin nedeni henüz belirlenememiş olup, soruşturma devam ediyor.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa