Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri, son erdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri, Hababam Sınıfı filmiyle sinemaseverlere veda etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 09:21
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 09:51
Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri, son erdi!
Ecem Çetin Editör

Yaptığı kültür-sanat etkinlikleriyle dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaz aylarda nostaljik bir etkinliğe imza attı.

ABB Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sinema ve Yeşilçam severleri 'Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri' etkinliğinde buluşturdu. 

“Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla düzenlenen etkinliğe Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ev sahipliği yaptı.

20 Temmuz'da başlayan etkinliğin ilk filmi Yeşilçam'ın unutulmaz ve sevilen filmlerinden birisi olan Neşeli Günler oldu.

Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri,  27 Temmuz akşamında "Süt Kardeşler", 3 Ağustos'ta "Aile Şerefi", 10 Ağustos'ta "Bizim Aile", 17 Ağustos'ta "Sev Kardeşim" ve 24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül ise Hababam Sınıfı Serisi yayınlandı. 

Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği sinema geceleri, 14 Eylül Cumartesi akşamı sona erdi. 

Etkinlik, “Hababam Sınıfı” serisiyle seyircisine ara vererek, sezon finali yaptı. Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri, önümüzdeki yaz kaldığı yerden devam edecek. 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Etkinlikleri Şube Şefi Celal Akbaş, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda 20 Temmuz’dan bugüne kadar her cumartesi gecesi ‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’ adı altında nostaljik filmlerle Ankaralı sanatseverlerle buluştuklarını ifade etti. 

"Gelecek yaz görüşmek üzere"

Celal Akbaş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı olarak Ankaralılar için ilk kez organize ettikleri etkinliğin önümüzdeki yaz kapsamını ve içeriğini geliştirerek bir gelenek haline getirmek istediklerini söyledi. 

Akbaş, "Ankaralılara göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor ‘gelecek yaz görüşmek üzere’ diyoruz" dedi. 

Ankaralılar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi ve her hafta binlerce sinemasever, akın etti. Etkinlikten çok memnun kaldıklarını ifade eden Başkentliler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkürlerini iletti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa