Adana'da tır ile minibüs çarpıştı: 4 ölü, 6 yaralı

Adana'da servis minibüsü ile tırın çarpışmasından mütevellit trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi de yaralandı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 09:46
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 11:11
Adana'da tır ile minibüs çarpıştı: 4 ölü, 6 yaralı
AA
Kaynak AA

Kazanın meydana geldiği nokta

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda meydana gelen kazada, tır ile servis minibüsü çarpıştı. Kazanın şiddetiyle minibüste bulunan yolcular arasında can kayıpları yaşandı. Olay yerinden alınan ilk bilgilere göre, kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi ise yaralandı.

Kimlik tespit çalışmaları sürüyor

Kazaya karışan 01 ALJ 044 plakalı tır ile 31 C 7065 plakalı servis minibüsünün sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemedi. Olay yerine hızla intikal eden güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, kazaya ilişkin soruşturma başlattı. Ekipler, kaza mahallinde incelemelere devam ederken, ölen ve yaralanan kişilerin kimlik tespit çalışmaları da sürüyor.

Yaralılar hastanelere sevk edildi

Kazada yaralanan 6 kişi, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından, yaralılar Ceyhan Devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli sağlık kuruluşlarına sevk edildi. Yaralıların durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Soruşturma devam ediyor

Kaza sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, kazanın nedenine dair incelemeler sürüyor. Yetkililer, kazanın gerçekleştiği bölgede güvenlik önlemleri alarak trafiği geçici olarak başka yöne yönlendirdi. Kazaya ilişkin ayrıntılar, kimlik tespit çalışmaları tamamlandıktan sonra kamuoyuyla paylaşılacak.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa