Türkiye’de 5 milyon insan, gıda takviyesi alıyor!

Maymun çiçeği hastalığı sonrası “sağlıklı yaşam” konusu yeniden gündeme geldi. Türkiye’de 5 milyon insanın gıda takviyesi aldığı belirtildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 11:21
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 11:42
Türkiye’de 5 milyon insan, gıda takviyesi alıyor!
DHA
Kaynak DHA

Küresel salgın sağlıklı yaşam arayışını tetikledi

Dünya Sağlık Örgütü’nün maymun çiçeği hastalığına karşı küresel acil durum ilan etmesi, insanların sağlıklı yaşama olan ilgisini yeniden artırdı. Spor eğitmeni ve sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci, Türkiye’de yaklaşık 5 milyon kişinin gıda takviyelerine yöneldiğini belirterek, “Dinç ve sağlıklı bir yaşam arayışında olanların çözümü, gıda takviyeleri oluyor” dedi.

Savaş Cebeci'nin geliştirdiği takviyeler tanıtıldı

Cebeci, ABD’deki organik ve biyokimya profesörleriyle iş birliği yaparak geliştirdiği X-AMP markası altında spor ve sağlıklı yaşam takviyeleri serisini tanıttı. Cebeci, bu ürünlerin insanların eksik kalan besin, enerji ve vitamin ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir çözüm sunduğunu vurguladı. “Bu ürünler hem spor performansını artırıyor hem de genel sağlığı destekliyor,” diyen Cebeci, gıda takviyelerinin modern yaşamın zorluklarına karşı önemli bir araç olduğunu ifade etti.

Sağlıklı yaşam için 30 yıllık birikim

Cebeci, geliştirdiği ürünlerin temelinde 30 yıllık birikimi ve tecrübesi olduğunu belirterek, “ABD'deki uzmanlarla iş birliği yaparak en güncel bilimsel verilerden yararlandım. Ürünlerimizi en uygun fiyatla sunarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyorum. Ülke ekonomisine de katkı sağlayabileceğimiz bir alan oluşturduk.” ifadelerini kullandı.

Bilimsel araştırmalarla desteklenen ürünler

X-AMP markasının sürekli bilimsel araştırmalar ışığında geliştirdiğini belirten Cebeci, "Özellikle çocuklara yönelik spor aktiviteleri düzenlemeyi ve genç yaşta sağlıklı yaşam bilincini aşılamayı planlıyoruz. Ürünlerimizin kalitesini artırmak için Ar-Ge çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa