Narin'in annesinin videoda yaktığı ağıt dikkat çekti

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturması sürerken annenin sözleri gündem oldu.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 11:25
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 12:02
Narin'in annesinin videoda yaktığı ağıt dikkat çekti
O
Onur Çetinkaya Editör

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında sır perdesi hala aralanamadı. 


Katil ya da katilleri bulmak için soruşturma sürerken aile üyelerinin verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle küçük Narin'in nasıl bir cinayete kurban gittiği araştırılıyor. 

Narin Güran cinayetiyle ilgili gelişmeler, Türkiye'nin gündeminde önemli bir yer tutuyor. Özellikle Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın, Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında söylediği sözler büyük yankı uyandırdı. 

"Ne olur olur bir köşeye atın, kızım biliyor, dayanamıyor "

Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku'nun, kaybolan kız kardeşiyle ilgili duygusal ifadelerle anne Yüksel Güran'a sarılması ve o sırada annenin "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Kızım biliyor, dayanamıyor" gibi ifadeler kullanması dikkat çekti.

Bu sözler, sosyal medyada hızla yayılırken annenin ifadeleri, olayın karmaşıklığını ve Narin'in kayboluşuyla ilgili ailenin yaşadığı bir kez daha gözler önüne serildi. 

Tüm Türkiye'nin canının yandığı cinayetteki sorular devam ederken trajik cinayetin sırrının çözülmesi için ekip ve uzmanların hummalı çalışması sürüyor. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa