Süper Lig'de erteleme maçı! Galatasaray-Gaziantep FK maçı ne zaman?

Galatasaray, erteleme maçında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Peki, mücadele ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 11:47
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 12:07
Süper Lig'de erteleme maçı! Galatasaray-Gaziantep FK maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol Süper Lig'de milli aranın ardından futbol heyecanı başladı. 

Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 5 golle geçerken, Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı ilk yarıda bulduğu gollerle geçti. 2-0 maçtan galip ayrılan sarı lacivertliler fazla maç avantajından dolayı liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Sezonun ilk derbisinde ise Trabzonspor evinde sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ı ağırladı. Takımlar buldukları gollerle beraberliğin ötesine geçemedi ve mücadele 1-1 sonuçlandı.

UEFA kulüp müsabakalarında mücadele eden 3 takımın, Süper Lig'de maçlar TFF tarafından ertelemişti. Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray hafta içi oynanacak maçlarla 3. hafta maçlarına çıkacak.

İyi bir çıkış yakalayan Galatasaray, Gaziantep maçına hazırlanırken Fenerbahçe derbisi öncesi evinde galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. 

Diğer yandan yandan konuk ekip Gaziantep zorlu deplasmandan puan çıkarak sürpriz sonuca imza atmayı hedefliyor.

Galatasaray ile Gaziantep toplamda 68 kez karşılaştı. Müsabakaların 39'u sarı- kırmızılıların üstünlüğüyle sonuçlanırken, 13 karşılaşmadan ise Gaziantep galip ayrıldı. Oynadıkları 16 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

Galatasaray - Gaziantep maçı 17 Eylül Salı günü saat 20.00'de oynanacak RAMS Park'taki maç, beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Cihan Aydın yönetecek. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa