Trabzonspor, erteleme maçında Kayserispor'u ağırlıyor

Ligde bu sezon oynadığı 3 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan Trabzonspor, erteleme maçında perşembe günü Kayserispor'u konuk edecek.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 12:15
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 12:52
Trabzonspor, erteleme maçında Kayserispor'u ağırlıyor
Hakan Öksüz Editör

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 3. haftanın erteleme mücadelesinde Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. 

Bordo-mavili ekip, son olarak 5. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla evinde puan kaybı yaşayan Trabzonspor, Kayserispor maçını kazanarak moral bulmayı ve çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Yeni transferler Kayserispor maçında yok

Trabzonspor'un kadrosuna yeni katılan Banza, Serdar Saatçı ve Muhammed Cham, erteleme müsabakasında forma giyemeyecek. 

Bu üç oyuncunun transferleri, Kayserispor maçının ertelenme tarihine kadar tamamlanmadığı için sahada yer alamayacaklar. Teknik ekip, bu eksiklere rağmen galibiyet planlarını şekillendiriyor.

Maçın detayları

Trabzonspor ile Kayserispor arasındaki mücadele 19 Eylül Perşembe günü Trabzon'daki Papara Park'ta oynanacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Bein Sports 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği bu kritik maçın biletleri henüz satışa sunulmadı. Biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte detaylar güncellenecek.

Hakem kadrosu belli oldu

Erteleme maçlarının hakemleri de açıklandı. Trabzonspor - Kayserispor karşılaşmasını genç hakem Mehmet Türkmen yönetecek.

Türkmen'in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Bersan Durman üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak. Mehmet Türkmen, kariyerinde ilk kez bir Trabzonspor maçında düdük çalacak.

Ligin 6. haftasında zorlu maçlar var

Trendyol Süper Lig’de 6. hafta heyecanı yaşanırken birbirinden zorlu karşılaşmalar futbolseverleri bekliyor. 

Fenerbahçe evinde Alanyaspor’u konuk edecek. Maç 22 Eylül Cuma günü saat 20.00’de oynanacak. Galatasaray, 23 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Başakşehir’i ağırlayacak.

Beşiktaş ise  24 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa