Icardi, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?

Sakatlığı süren Galatasaraylı Icardi'nin Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Arjantinli golcü hakkındaki son gelişmeler haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 13:19
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 14:56
Icardi, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?
Hakan Öksüz Editör

Yeni transferleri ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray, ligde doludizgin ilerliyor. Trendyol Süper Lig'de bu sezon çıktığı 4 maçtan da galip ayrılan Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'nin durumuna çevrildi.

Arjantinli yıldız, bu hafta Türkiye'ye gelecek

Sakatlık geçiren Arjantinli golcünün tedavisi, memleketinde devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Icardi bu hafta Türkiye'ye gelecek.

Hazır hissetmeden sahaya çıkmak istemiyor

31 yaşındaki Arjantinli golcünün, tam olarak hazır hissetmeden sahaya çıkmak istemediği kaydedildi. Sakatlığın nüksetmesini istemeyen Icardi'nin pek çok maçı kaçıracağı tahmin ediliyor.

Fenerbahçe derbisinde oynaması beklenmiyor

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 5-0 yendiği maçı kaçıran Icardi'nin, 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde de takım arkadaşlarını yalnız bırakacağı kaydedildi.

Rigas FS maçının kadrosunda yer alabilir

Gelen son bilgilere göre Mauro Icardi, Avrupa Ligi'nde 3 Ekim'de oynanacak Rigas FS maçının kadrosunda yer alacağı tahmin ediliyor. Sarı-kırmızılı taraftarların, 2 hafta daha Icardi'yi yeşil sahalarda göremeyeceği öngörülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa