Galatasaray'da Victor Osimhen tehlikesi

Galatasaray'ın Napoli'den 6 milyon euro maaşla kiraladığı Victor Osimhen'in devre arasında takımdan ayrılacağı ve Premier Lig'e gideceği öne sürüldü.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 13:42
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 15:20
Galatasaray'da Victor Osimhen tehlikesi
O
Onur Çetinkaya Editör

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor karşısında ilk kez sahaya çıkarak performansıyla dikkat çekti. 

Ancak, 25 yaşındaki Nijeryalı golcü için şimdiden flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. İddiaya göre, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, Osimhen'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Macera kısa sürebilir

Chelsea'nin, Napoli'den oyuncunun bonservisini almak ve Galatasaray'a da 6 milyon euro teklif etmeyi planladığı öne sürülüyor.

Bununla birlikte, Galatasaray'ın Osimhen'e ödediği yıllık 6 milyon euro maaşla ilgili olarak, kiralık sözleşmesinde devre arasında bir çıkış opsiyonu bulunmadığı ifade ediliyor. Bu durum, oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılmasını zorlaştırıyor.

Weghorst örneği

Bu senaryo, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ın Wout Weghorst'un devre arasında Manchester United'a transfer olduğu duruma benzetiliyor. Galatasaray da, bu olası transferden para kazanabileceği bir fırsatla karşı karşıya kalabilir.

Galatasaray'ın dünya çapında ses getiren transferi  Victor Osimhen 100 milyon euro transfer bedeliyle dikkatleri de üzerine çekiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa