Rize'de kamyonet uçuruma yuvarlandı, sürücü can verdi

Rize'de dün gece uçuruma yuvarlanan kamyonetin sürücüsü Emrullah Tüylüoğlu'nun kaza yerinde can verdiği kaydedildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 13:52
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 14:12
Rize'de kamyonet uçuruma yuvarlandı, sürücü can verdi
Hakan Öksüz Editör

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetiyle uçuruma yuvarlanan 68 yaşındaki Emrullah Tüylüoğlu hayatını kaybetti.

Kaza Mollaveyis Köyü'nde yaşandı

Kaza, dün gece saatlerinde Çamlıhemşin ilçesine bağlı Mollaveyis köyünde gerçekleşti. İlçe merkezine doğru seyir halinde olan Emrullah Tüylüoğlu'nun kullandığı 53 ACR 276 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kamyonet, ağaçlara çarparak durabildi.

Sabah fark edildi

Kaza yerini sabah saatlerinde yoldan geçenler fark ederek durumu yetkililere bildirdi. İhbarın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araçtan çıkarılan Emrullah Tüylüoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Cansız beden halatlarla çıkarıldı

Jandarma ekipleri ve savcının yaptığı incelemelerin ardından Tüylüoğlu’nun cansız bedeni, halatlar yardımıyla uçurumdan çıkarıldı. Cenaze, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na yollandı.

Türkiye'deki haftalık kaza raporu

Türkiye genelinde 10-16 Eylül 2024 tarihleri arasında meydana gelen trafik kazalarında toplamda 2 bin 850 kaza kayıtlara geçti. Bu kazalarda 94 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 567 kişi yaralandı. 

En fazla kaza, büyükşehirlerde yoğunlaşırken özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerde trafik yoğunluğu ve dikkatsizlik kazaların başlıca sebepleri arasında yer aldı. Yetkililer, trafik kurallarına uyulması ve özellikle hız sınırlarına dikkat edilmesi konusunda sürücüleri uyarıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa