Erkek rol arkadaşıyla öpüşmüştü! Uraz Kaygılaroğlu'ndan açıklama

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, tiyatro sahnesinde erkek bir rol arkadaşıyla öpüşmesiyle ilgili ilk kez açıklama yaptı. Ünlü isim, "Oyunculuk yapıyorum" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 14:08
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 15:54
Erkek rol arkadaşıyla öpüşmüştü! Uraz Kaygılaroğlu'ndan açıklama
Ecem Çetin Editör

Baba Candır, Sefirin Kızı, Klavye Delikanlıları, Sakla Beni gibi projelerde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, tiyatro sahnesinde de izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan, canlandırdığı rolleriyle gündemden düşmeyen oyuncu, 'Aşık Shakespeare' adlı tiyatro oyununda rol alıyor.

Uraz Kaygılaroğlu, tiyatronun provasında yer alan bir sahnesiyle günlerce konuşuldu. 

Ünlü isim, erkek bir rol arkadaşıyla öpüştü. O anlar sosyal medyada oldukça gündem oldu ve yorumlar yağdı.

Uraz Kaygılaroğlu, o görüntülere ilişkin ilk kez açıklama yaptı.

"Herkesi memnun edemiyorsun. Oyunculuk yapıyorum"

"Anlıyorum birileri görmekten hoşlanmayabilir ama oyunculuk yapıyorum" diyerek sözlerine başlayan Kaygılaroğlu, şunları söyledi; 

 

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyuncu, 2008 yılında Milyonda Bir dizisindeki Berke karakteriyle oyunculuğa adım attı. Uraz Kaygılaroğlu, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Pis Yedili dizisindeki 'Can' karakteriyle tanındı. Ünlü oyuncu, Baba Candır dizisindeki Haluk karakteriyle adından söz ettirdi, oyunculuk performansıyla beğeni topladı. Uraz Kaygılaroğlu, Yedi Güzel Adam, Klavye Delikanlıları, Masum Değiliz,  Ege'nin Hamsisi, Aşk 101,Erşan Kuneri, Aynen Aynen, Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Karakomik Filmler, Eltilerin Savaşı gibi projelerde de kamerasına geçti. Oyuncu, son olarak son olarak geçtiğimiz aylarda final yapan Sakla Beni dizisinde izleyenlerinin karşısına çıktı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa