Sahipsizler dizisinden ilk tanıtım!

Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Doğa Bayram gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, Star TV'nin yeni dizisi Sahipsizler'den ilk tanıtım yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 15:03
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 15:16
Sahipsizler dizisinden ilk tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Televizyonlarda yeni sezonun başlamasıyla birlikte yeni başlayan dizilerde ekranlarda olacak. İzleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizilerden ilk tanıtımlar ve afişler geliyor. 

Yeni başlayacak olan dizilerden bir tanesi de Star TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Sahipsizler'... 

Duygu yüklü bir hikayeyi ekrana taşıyacak olan, bu sezonun iddialı projelerinden biri olarak lanse edilen Sahipsizler, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Başrollerinde Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Doğa Bayram, Ece Bağcı, Umut Kaplıca ve Züleyha Yıldız gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Tanıtım, izleyenlerin dikkatini çekti ve tam not aldı. Sosyal medyada çok sayıda kez paylaşılan tanıtıma beğeni ile yorum yağdı. 

"Sahipsizler", anne ve babalarının trajik bir şekilde hayatlarını kaybetmesiyle büyük bir felaketin eşiğine gelen altı kardeşin hayatta kalma mücadelesini ekrana taşıyor. Azize, Cemo, Zeliha, Fidan, Samet ve Balım isimli bu altı kardeş, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen bir arada kalma ve hayata tutunma mücadelesi veriyor. Her biri farklı yaşlarda olan kardeşlerin yaşadığı travmalar, onları daha da güçlendirmeye zorlayacak.

Yapımını OGM Pictures'ın yapımcılığını Onur Güvenatam'ın  üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Diziyi, Selin Arapkirli, Ramazan Demirli, Özgür Ağaoğlu ve Elif Hamamcı kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Enes Koçak, Turgut Tunçalp, Reha Özcan, Mehmet Bozdoğan, Mina Derman, Mert Tümer, Bilge Can Göker, Duygu Karaca, Sacide Taşaner Onur Berk Arslanoğlu ve Zeynep Köse gibi isimler yer alıyor.

Tanıtım: https://www.startv.com.tr/dizi/sahipsizler/fragmanlar/sahipsizler-teaser

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa