Narin'in başucunda Türk bayrağı dalgalanacak

Diyarbakır’da kayıp olarak 19 gün arandıktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in mezarı yapıldı; hemen başucunda Türk bayrağı dalgalanacak.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 16:49
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 17:02
DHA
Kaynak DHA

Narin Güran’ın mezarına ziyaretler devam ediyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı, mermerle kaplandı ve başucuna Türk bayrağı dikilmesi için hazırlık yapıldı.

Narin Güran’ın kaybolması ve bulunması

21 Ağustos'ta kaybolan küçük Narin, yapılan arama çalışmalarının 19. gününde Tavşantepe Mahallesi'nde ölü bulunmuştu. Bu olay, bölgede büyük bir üzüntü yaratmış, ailesi ve çevresi büyük bir travma yaşamıştı. Narin’in kaybolmasından sonra arama çalışmaları hızla başlatılmış, geniş bir alanda çok sayıda ekip görev almıştı. Narin'in cansız bedeni ise acı bir şekilde, kaybolduktan 19 gün sonra bulunmuştu.

Mezarı düzenlendi

Narin Güran’ın defnedildiği mezarlık, kent merkezi ve çevre illerden gelen birçok ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Diyarbakır Valiliği, mezarın çevresinde düzenleme çalışmaları yaptı. Mezar mermerle kaplandı, mezarlığa parke taşı döşendi ve mezarın çevresi çiçeklerle süslendi. Ziyaretçiler, Narin'in anısına dua edip, mezarın başına çiçekler bıraktı.

Türk bayrağı dikilecek

Narin Güran’ın mezarının başucuna Türk bayrağının dikilmesi için de özel bir alan hazırlandı. Bu anlamlı jest, hem ailesi hem de bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Ziyaretçiler, düzenlemeler ve çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa