Narin cinayetinde kayıp 18 dakika!

Narin en son okul güvenlik kamerasına saat 15.15'te yansıdı. Nevzat Bahtiyar dere kenarına 15.40'ta ulaştı. Narin o 25 dakikalık sürede kayboldu ama...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Eylül 2024 17:18
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 17:54
Narin cinayetinde kayıp 18 dakika!
DHA
Kaynak DHA

19 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı

Diyarbakır’da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulundu. Narin'in ölümünün ardından soruşturma devam ederken, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklandı. DHA muhabiri, Bahtiyar’ın cesedi çuvala koyduğunu söylediği evden, cesedin bulunduğu noktaya kadar olan mesafeyi otomobille 7 dakikada katetti.

Son görüntü ve kaybolduğu an

Narin Güran, en son 21 Ağustos günü saat 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıdı. 19 gün süren aramalar sonucunda cesedi, dere yatağında çuval içinde ve üzeri taşlarla örtülü olarak bulundu. Olay yeri incelemeleri sırasında jandarma, bir kırmızı otomobilin saat 15.40’ta Narin’in cesedinin bulunduğu bölgeye geldiğini tespit etti. Araç, yaklaşık 50 dakika burada kaldı. İncelemeler sonucunda, bu aracın Nevzat Bahtiyar’a ait olduğu belirlendi.

Bahtiyar cesedi taşıdığını itiraf etti

Nevzat Bahtiyar, ilk ifadesinde, 21 Ağustos günü Çarıklı’daki işlerini halledip Tavşantepe’ye döndüğünü belirtti. Bahtiyar, savcılıkta verdiği ifadesinde ise Narin Güran’ın cansız bedenini evinde çuvala koyduğunu ve dere yatağına götürdüğünü söyledi. Bahtiyar, cesedi dere kenarındaki bir kayanın dibine yerleştirip üzerini taşla kapattığını belirtti. Ayrıca, Salim Güran’ın kendisine baskı yaptığını, "Kızını öldürdüm, cesedi yok etmezsen seni ve aileni öldürürüm" şeklinde tehdit ettiğini savundu. Bahtiyar, daha önce bu ifadeyi vermekten korktuğunu da ekledi.

Bahtiyar tutuklandı

Nevzat Bahtiyar, savcılıktaki ifadesinin ardından "kasten öldürme suçuna iştirak" suçlamasıyla 10 Eylül’de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bahtiyar, cinayetle ilgili pişmanlık duyduğunu ve olay günü telefon kayıtlarını sildiğini de itiraf etti.

18 dakikalık sır çözülemiyor

Narin’in son olarak okul güvenlik kamerasına yansıdığı saat 15.15 ile Nevzat Bahtiyar’ın dere kenarına ulaştığı 15.40 arasında geçen 25 dakikalık sürede kaybolduğu düşünülüyor. DHA muhabiri, Bahtiyar’ın cesedi sakladığını belirttiği evden, cesedin bulunduğu dere yatağına 2 kilometrelik mesafeyi otomobille 7 dakikada geçti. Yolda harcanan süre çıkarıldığında, geriye kalan 18 dakikada ne olduğuna dair sır hala çözülemiyor.

Soruşturma derinleşiyor

Soruşturma kapsamında, jandarma ekipleri olayla ilgili detayları aydınlatmaya çalışıyor. Narin Güran’ın ölümüne dair tüm ipuçları dikkatle inceleniyor. Olayın çözülmesi için çalışmalar sürerken, 18 dakikalık kayıp zaman dilimi soruşturmanın en kritik noktalarından biri olarak görülüyor.

Nevzat Bahtiyar


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa