Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga

Adana'nın Kozan ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. İşte habere dair detaylar ve yaşananlar...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 04:40
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 04:40
Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga
EM
Erhan Meyveci Editör

Adana'nın Kozan ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralılardan biri ağır durumda hastaneye sevk edildi.

Tartışma Bıçaklı Kavgaya Dönüştü

Olay, gece saatlerinde Varsaklar Mahallesi Sarkıntı Caddesi'nde meydana geldi. İki grup arasında sokak ortasında başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında Emrah A. (33), kardeşi Veli A. (29), Hasan C. (43) ve Yüksel Y. (38) çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri aldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Emrah A., yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis, kavgayla ilgili soruşturma başlatarak olayın nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Adana'da çöp kamyonu evin duvarına çarptı

Adana'nın Çukurova ilçesinde yokuşu çıkarken freni tutmayan çöp kamyonu, bir evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yıkılan duvarın altında kalan bir kadın yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karslılar Mahallesi'nde meydana geldi. Belediyeye ait çöp kamyonu yokuşu çıkarken freninin tutmaması sonucu kontrolden çıktı ve geri manevra yaparak bir evin mutfak duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle evin mutfak duvarı yıkıldı ve ismi öğrenilemeyen bir kadın, enkaz altında kalarak yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralı kadın, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa