İstanbul'da otomobil merdiven boşluğuna uçtu

İstanbul Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırıma çarptı ardından da bir bankanın merdiven boşluğuna uçtu.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 05:20
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 05:20
İstanbul'da otomobil merdiven boşluğuna uçtu
EM
Erhan Meyveci Editör

Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra bir bankanın merdiven boşluğuna uçtu. Kazada 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kazanın Detayları

Olay, saat 23.45 sıralarında Büyükdere Caddesi 4. Levent mevkiinde meydana geldi. Maslak yönünde seyir halinde olan 34 FLB 848 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Savrulan araç, hızla bir bankanın merdiven boşluğuna uçtu.

Yardım ve Müdahale

Kaza sonrası yoldan geçen vatandaşlar yaralılara yardım etmek için koşarken, aynı anda itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak çevredeki hastanelere sevk etti. Yaralılardan birinin durumu ağır olduğu öğrenildi.

Güvenlik Önlemleri ve Araç Kaldırma Çalışmaları

Polis ekipleri, başka bir kaza yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri ise kazaya karışan otomobil üzerinde incelemelerde bulundu. Hasar gören araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, kazanın nedenini araştırmak için inceleme başlattı.

Türkiye trafik kazası raporu

2024 yılının ilk üç ayında Türkiye'de toplam 51,549 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi.

Bu kazalarda 554 kişi hayatını kaybetti ve 73,568 kişi yaralandı. Yılın ilk çeyreğinde, Erzincan'da 147 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 243 kişi yaralandı. Kars'ta ise aynı dönemde 85 trafik kazasında 187 kişi yaralandı.

Yine 2023 yılında ise Türkiye'de toplam 1 milyon 314 bin trafik kazası meydana geldi. Bu kazaların 235 bin 71'i ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarıydı, bu kazalarda 6 bin 548 kişi hayatını kaybetti ve 350 bin 855 kişi yaralandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa