Kocaeli'de müzikholdeki cinayette 8 tutuklama

Kocaeli'de yaşanan olayda müzikholde 1 kişinin öldüğü silahlı, bıçaklı kavganın failleri yakalandı. 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 06:35
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 06:35
Kocaeli'de müzikholdeki cinayette 8 tutuklama
DHA
Kaynak DHA

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir müzikholde meydana gelen kavgada, işletme müdürü hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili yakalanan 11 kişiden 8'i tutuklandı.

Olay, 13 Eylül'de saat 02.00 sıralarında Çayırova'daki Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerindeki bir müzikholde gerçekleşti. Müzikholde alkol alan 7-8 kişilik bir grup, işletme müdürü Kamuran Ç. ile henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede tabanca ve bıçakların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda Kamuran Ç., Uğur S., Sinan Ç., Cem Ü., ve Bülent Y. yaralandı. Kamuran Ç., tabancayla göğsünden vuruldu ve tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatarak, olayın failleri olduğu değerlendirilen 11 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.Ç., T.Ç., ve S.Ç., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, C.K., O.M., C.Ü., B.Y., S.Ç., S.Ö., A.E.Ç., ve İ.K. isimli 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa