Narin cinayetinde imamın telefonundan seks videoları çıktı

Diyarbakır'da hunharca katledilen Narin cinayetinde gözaltına alınan ardından serbest bırakılan köy imamının telefonundan seks videoları çıktı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 10:07
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 11:03
Narin cinayetinde imamın telefonundan seks videoları çıktı
O
Onur Çetinkaya Editör

21 Ağustos günü, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, Kur'an kursundan dönen Narin Güran, eve geri dönmeyince ailesi kaybolduğunu fark etti. 

Katil ya da katilleri bulmak için soruşturma sürerken aile üyelerinin verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle küçük Narin'in nasıl bir cinayete kurban gittiği araştırılıyor. 

Aile ve köylüler, Narin’i kendi imkanlarıyla aradı ancak sonuç alamayınca, aile  jandarmaya başvurdu. Bunun üzerine geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. 

Bağlar Jandarma Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edilerek, arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Acı haber 19 gün sonra geldi.  8 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni evine 1 buçuk kilometre uzaklığındaki derede bulundu. Çuval içerisinde bulunan kızın cesedinde çok sayıda yaralanma izine rastlandı.

Gözaltına alınanlar arasında Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve amcası Salim Güran’ın eşi de bulunuyor. Toplamda 22 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Baba ve 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken cinayette kilit isim olarak görülen yenge Hediye Güran'ın soruşturması sürüyor. 

İmamın telefonunda seks videosu çıktı

Diğer yandan Narin'in katledildiği köyde gözaltına alınanlar arasında olan, ifadesinden sonra serbest bırakılan köy imamı hakkında gelişme yaşandı.

Köy imamının telefonunda yapılan incelemelerde  kendisinin de dahil olduğu grup seks videoları çıktı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan imam videoları kabul etti. Emniyetteki sorguda görüntüleri doğrulayan imam evli bir çiftle tanıştıklarını ve çiftin Diyarbakır'a geldiğini sonrasında da birlikte olduklarını söylediği öğrenildi.

Narin'in diş örneği alınamadı

Narin ile ilgili üzücü bir bilgi de not olarak eklendi. 19 gün sonra derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın otopside vücudunun deforme olduğu ve dişlerinin dökülmesi nedeniyle diş örneğinin alınamadığı da belirtildi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa