İzmir’de tacizci motokurye yakalandı!

İzmir’de sokakta yürüyen iki kadına 3 saat arayla fiziksel tacizde bulunan motokurye T.C. (22), polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 11:12
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 11:54
DHA
Kaynak DHA

Olay, İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Çiçek Mahallesi'nde gündüz saatlerinde yaşandı.  

Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki E.Ç., saat 09.00 civarında kucağında bir bebekle yürürken,  plakası kapalı ve başında kask bulunan motokuryenin fiziksel tacizine uğradı. 

Taciz sonrasında hızla uzaklaşan kurye, E.Ç.'nin Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunmasıyla aranmaya başlandı. Şüpheli, motosikletinin plakası kapalı ve başında kask bulunduğu için kimliği tespit edilemedi. 

Aynı şüpheli, üç saat sonra Tepekule Mahallesi’nde 20 yaşında S.K. adlı başka bir kadına elle tacizde bulundu. S.K. de olayı polise bildirerek şikayetçi oldu. İki olayın da aynı gün içinde yaşanması, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Güvenlik Kameraları ve Meslektaşlarının İhbarı

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, tacizlerin yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, şüphelinin motosiklet plakasını pembe bir bezle kapattığı ve başında kask olduğu görüldü. 

Ayrıca, olayın ardından bölgedeki diğer motokuryeler, şüpheli motosikletin üzerinde dikkat çeken bir kornaya sahip olduğunu fark etti. Bu bilgiler doğrultusunda meslektaşları şüphelinin kimliğini tespit etti ve T.C. olduğu belirlendi.

Şüpheli, meslektaşları tarafından polise haber verilerek yakalandı.

4 suç kaydı daha bulundu

T.C., emniyete götürülmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarıldığı sırada, taciz olayını öğrenen meslektaşlarının saldırısına uğradı. Polis tarafından hızla uzaklaştırılan şüpheli, darbedilmekten son anda kurtarıldı. Cinsel saldırı ve hayasızca hareketler suçlarından daha önce dört kaydı bulunan T.C.'nin taciz anları güvenlik kamerası kayıtlarında net bir şekilde görüldü.

Soruşturma devam ederken, T.C.'nin adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa