Kızılcık Şerbeti dizisinden yeni tanıtım yayınlandı!

Cuma akşamı 68. bölümüyle ekrana gelecek olan Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 11:29
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 11:37
Kızılcık Şerbeti dizisinden yeni tanıtım yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz cuma akşamı yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisi 3. sezon ilk bölümüyle milyonları yine ekrana kilitledi. 

Adından söz ettiren ve yeni sezonuyla da fırtınalar estirecek olan Show TV'nin sevilen dizisi cuma akşamı 68. bölümüyle ekrana gelecek. 

Sıla Türkoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu ve Evrim Alasya'nın başrolünde yer aldığı diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan yeni tanıtımda, Alev bebeğin Abdullah’ın kucağında görülmesi izleyicilerde merak uyandırdı. Tanıtımda Kıvılcım, Sönmez ve Meri’nin bebeği kaybetme korkusuyla yaşadıkları üzüntü ekrana yansıdı. Özellikle Abdullah’ın, bebeğe bakması için tuttuğu bakıcının güvenilir olmaması dikkat çekti ve olayların nasıl gelişeceği büyük bir soru işareti yarattı. Tanıtımda, Ünal Holding’de Mustafa’nın Ömer’den yana olması, iş dünyasında yeni bir krizin yaşanacağının sinyallerini verdi. Şirket içindeki güç dengeleri değişirken, bu durumun neler doğuracağı merakla bekleniyor. Diğer yandan, Görkem’in değişimine inanmayan Fatih, bu durumu derinlemesine sorgulamaya başlıyor. Görkem’in gerçekten değişip değişmediği izleyiciler arasında tartışma konusu olurken, Fatih’in bu konudaki tavrı heyecanı artırıyor. Pembe ve Nilay’ın yeni planlarının ne olacağı ise gizemini koruyor. İkilinin nasıl bir adım atacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Bu arada, Fatih’in Heves’in evinde görülmesi ise izleyicilerin aklında birçok soru işareti bıraktı ve gelecek bölümlerde olayların nasıl gelişeceği heyecanla bekleniyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 68.Bölüm 2.Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=joBCTtXcFkI

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa