Simge Sağın sahnede saldırıya uğradı: Çiçek ve telefon fırlatıldı

Gaziantep'te sahne alan ünlü şarkıcı Simge Sağın'a sahnedeyken çiçek ve telefon atıldı. Sağın, yaşanan olaya tepki gösterirken o anlar gündem oldu.

BB
Büşra Bayrak Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 11:53
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 13:07
BB
Büşra Bayrak Editör

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen Kültür Yolu Festivali kapsamında Gaziantep’te sahne alan Simge Sağın, sevilen şarkılarını coşkulu bir kalabalıkla paylaştı.

Ancak performansı sırasında sahneye fırlatılan çiçek, doğrudan Sağın’ın kafasına isabet etti. Bu olayın şokunu atlatamadan, sahneye bir de telefon atılması üzerine Sağın tepki gösterdi.

"Çiçek Böyle Verilmez"

Yaşanan olaylar karşısında sahnede sitemini dile getiren Simge Sağın, çiçeğin sahneye bu şekilde atılmasını eleştirdi. "Güzel çiçekleriniz için teşekkür ederim. Fakat bir çiçek böyle verilmez. Kadınlara çiçek vermeyi bilmiyorsunuz" diyerek izleyicilere tepkisini gösterdi.

Sahneye telefon fırlatıldı

Konserin ilerleyen saatlerinde, sahneye atılan telefonun yüzüne çarpmasıyla daha da öfkelenen Simge Sağın,"İşini yapan bir insana telefon fırlatmak sizce normal mi? Bunu yapan kişiyi gerçekten kınıyorum. Ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimi, paramı kazanmak için geldim ve bu kadar insan eğlenmek için toplandı. Ancak bir kişinin telefon atması gerçekten ayıp. Yuhlamayın, yuhlayarak bir şeye varamayız."  ifadelerini kullandı.

Sahnenin arkasında performansına devam etti

Yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getiren Sağın, sahnenin arkasında performansına devam etti. İzleyicilere yönelik olarak, "Ben şarkılarımı arkadan söyleyeceğim. Beni maalesef önden görmeyeceksiniz" diyerek sitem etti.

Bu anlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve izleyicilerin farklı tepkilerine neden oldu. 

Konser sırasında yaşananlar festivalin gündemine oturdu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa