Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Tarih belli oldu mu?

Netflix'in en çok izlenen yapımlarından birisi olan Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 3. sezonu bekleniyor. Peki, dizinin 3. sezon ne zaman? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 12:22
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 13:04
Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Tarih belli oldu mu?
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı, ilk sezonuyla 3 Mart 2022 tarihinde izleyenlerinin karşısına çıktı.

Dönemin iddialı projelerinden birisi olan, Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanan dizi, o dönem büyük bir ilgiyle izlendi.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken, tarihi dönem draması Pera Palas'ta Gece Yarısı, Netflix’in sevilen projeleri arasında yer aldı.

Sevilen dizi, ikinci sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıktı. Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın yeni sezonu 12 Eylül’de yayınlandı. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı, ikinci sezonuyla da büyük ilgiyle izlendi ve milyonları ekrana kilitledi.

İzleyenler, ikinci sezonun ardından dizinin yeni sezonunu büyük bir merakla beklemeye başladı. 

Dizinin hayranları Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 3. sezon tarihi belli oldu mu? 

Sevilen dizinin 3. sezonunun ne zaman geleceğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Yapımını Karga Seven Pictures’in üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Şahin ve Nisa Dağ oturuyor. Diziyi Elif Usman kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosunda, Nergis Öztürk, Tülin Özen, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden, Haydar Şahin, Tuğba Çom, Ahmet Varlı gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa