Dolmuşçular arasında kavga! Ayırmaya çalışan Metin Zorluer öldü

Adana'nın Seyhan ilçesinde dolmuş durağında çıkan tartışma kanlı sonuçlandı. Kavgayı ayırmaya çalışan Metin Zorluer hayatını kaybetti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 13:27
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 13:42
Dolmuşçular arasında kavga! Ayırmaya çalışan Metin Zorluer öldü
Ecem Çetin Editör

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre; Öğle saatlerinde dolmuş şoförleri Selçuk Keklik (37) ve Onur Nefis (40) arasında, ölen bir kişinin yakınlarını mezarlığa ücretsiz götürme sırası nedeniyle tartışma çıktı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olayda, başka bir dolmuş şoförü olan Metin Zorluer araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı. Ancak bu sırada Selçuk Keklik’in ağabeyi Hakan Keklik, durağa pompalı tüfekle gelerek kalabalığa ateş açtı.

Hakan Keklik’in tüfekle rastgele ateş açması sonucu Metin Zorluer’in karın ve göğüs bölgesine saçmalar isabet etti. Ayrıca, olayda Emre S., Volkan V. ve Fethi S. de vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Metin Zorluer, kanlar içinde yere yığılırken, saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Olayda yaralananlar bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Metin Zorluer, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarına da yansıyan kavganın faillerini yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, silahı kullanan Hakan Keklik ile kavgaya karışan Selçuk Keklik, Cüneyt Keklik (51), Efekan Keklik (19), Onur Nefis ve Recep Nefis, saklandıkları adreslerde düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı.

"Kimseyi vurma niyetim yoktu"

Emniyetteki sorgusu sırasında Hakan Keklik, olayla ilgili olarak pişmanlığını dile getirerek, "Metin ağabey, sevdiğim ve saygı duyduğum biriydi. Böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Kimseyi vurma niyetim yoktu, her şey bir anda gelişti" dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler, cezaevine gönderildi. Olayda yaralanan 3 kişinin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa