KRT’de “yırtık dondan çıkan … gibi” kavgası!

KRT TV’de hukukçu Afşin Hatipoğlu ile gazeteci Ferhat Murat arasında “yırtık dondan çıkar gibi” kavgası yaşandı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 13:55
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 14:15
MP
Mevlüt Peker Editör

KRT'de yayınlanan KRT Masası programında erken seçim ve Erdoğan'ın yeniden adaylığının mümkün olup olmadığı tartışılırken hukukçu Afşin Hatipoğlu'nun gazeteci Ferhat Murat'a söylediği çirkin söz, bir anda ortamın gerilmesine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da bir vatandaş olduğu ve bu ülkede herkesin fikirlerini açıklamakta özgür olduğunu söyleyen gazeteci Ferhat Murat'a "Siz her şeye asker misiniz? Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı'nın oğludur. Vasfı vardır. Vatandaş değildir" diyen Afşin Hatipoğlu, sarf ettiği "Siz her şeyden yırtık dondan çıkar gibi çıkmak zorunda mısınız?" sözleriyle tansiyonun bir anda zirveye çıkmasına neden oldu.

Gazeteci Ferhat Murat'ın, "Sözlerine dikkat et. Adam gibi konuş. Yırtık dondan çıkar gibi ifadesini kullanamazsın" uyarısıyla sarf ettiği gayriahlaki ifadenin farkına varan Afşin Hatipoğlu, rezaletini örtmek için "Adamı bir kere konuşturmadın be! Sürekli lafa giriyorsun." diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

Afşin Hatipoğlu'nun yüz kızartan sözlerine müdahale eden program moderatörü Alev Olgay, "Ne oluyor ya. Kapatıyoruz artık programı" diyerek tartışmayı sonlandırmak istedi.

Afşin Hatipoğlu'nun utanç verici sözlerinden geri adım atmaması ve özür dilememesi üzerine önce gazeteci Ferhat Murat ayağa kalkarak programı terk etmek istedi, ardından moderatör Alev Olgay, Afşin Hatipoğlu'nun ağzından çıkan çirkin söz sebebiyle izleyicilerden özür dileyerek veda etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa