Mansur Yavaş'tan iddialara yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'den ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Yavaş'tan söz konusu iddialara yanıt geldi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 14:48
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 18:03
Mansur Yavaş'tan iddialara yanıt!
Ecem Çetin Editör

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart seçimlerinde ikinci kez aday olduğu belediye başkanlığını rekor bir oyla yeniden kazandı. 

AK Parti'nin adayı Turgut Altınok'la yarışan Mansur Yavaş, yüzde 60.44 oy aldı ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin koltuğuna oturdu. Yavaş, 5 yıl daha görevini yürütecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili bir takım iddialar gündeme geldi. 

Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Milliyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında Mansur Yavaş'ın henüz değil ancak fiilen CHP ile köprüleri attığını ifade etti. 

Şahin, Küçük Narin’in Diyarbakır’da vahşice katledilmesinin siyasette taşları yerinden oynatacak bu gelişmenin hak ettiği ilgiyi görmesini engellediğini belirtti. 

Mansur Yavaş'ın 7 Eylül’deki Tüzük Kurultayı'ndaki konuşmasını hatırlatan Zafer Şahin, kendi partisine ültimatom verdiğini “DEM varsa ben yokum” dediğini söyledi.

Gazeteci Zafer Şahin, Ankara kulislerinde Mansur Yavaş'ın 2028 yılında Cumhurbaşkanı adayı olmayı kafasına koyduğu, yıl sonunda CHP'den ayrılacağı ve seçime kadar bağımsız belediye başkanı olarak yoluna devam edeceği iddialarının yer aldığını belirtti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan bu iddialara 'tek' cümlelik yanıt geldi. 

"Fikirleri neyse onu zikrediyorlar"

Yavaş'ın seçim zamanı sırasında açılan sosyal medya hesabından Yeniçağ Gazetesi'nin yaptığı haber alıntılandı. 

Paylaşımda, "Bazılarını anladık fikirleri neyse onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın" ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa