Narin'in ölüm nedeni belli oldu

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın ölüm nedeni açıklandı. 8 yaşındaki Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 15:13
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 16:16
Narin'in ölüm nedeni belli oldu
O
Onur Çetinkaya Editör

Diyarbakır'da kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yapılan Adli Tıp Kurumu incelemesi, küçük kızın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Adli tıp uzmanları, boyun ön kas grubu ve çene alt grubunda kanama tespit ederken, ceset üzerinde kesici-delici alet ya da ateşli silah izine rastlanmadığını belirtti. 

Ayrıca, iç kanama bulgusu da bulunmadı. Narin'in cesedindeki ciddi çürüme, ölüm zamanına dair kesin bir bilgi verilmesini zorlaştırdı. Diğer yandan dli tıp raporuna göre, Narin boğularak öldürüldü. Boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı, amca Salim Güran'ın eline, ardından araç direksiyonuna ve koltuğuna bulaştı. 

91 doku örneği gönderildi

Otopsi sırasında alınan 91 doku örneği, istismar dahil olası suçların tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Narin’in ölümüne ilişkin sorular, otopsi raporunun tamamlanmasıyla netlik kazanacak. 

Özellikle, ölüm zamanının yanı sıra, cinsel istismar olup olmadığı ve vücuttaki kemiklerin kırılma nedenleri raporla aydınlanacak.

Yenge tutuklandı

Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada çember daralıyor. Gözaltına alınan Narin'in kuzenleri Ş.K. ve İ.Ķ., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ise cinayete iştirakten tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Yenge Hediye Güran işlemlerinin ardından tutuklandı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa