Siyah Kalp dizisinden bir tanıtım daha geldi!

Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekrana gelecek olan Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp'ten bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
17 Eylül 2024 15:28
GÜNCELLEME
17 Eylül 2024 15:36
Siyah Kalp dizisinden bir tanıtım daha geldi!
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin yeni iddialı dizisi Siyah Kalp, 12 Eylül Perşembe akşamı ekran yolculuğuna başladı. Merakla dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi. 

Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu dizi, perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekrana gelecek. 

İlk bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Siyah Kalp'in ikinci bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan yeni tanıtımda, Nuh ve Melek’in Sumru’dan intikam almak için her yolu denemeye kararlı oldukları görülüyor. Bu beklenmedik yüzleşmenin ardından Sumru, nasıl bir adım atacağını bilemezken, Sevilay’ın uygunsuz fotoğraflarının ortaya çıkması ise bambaşka bir krizi beraberinde getiriyor. İzleyiciler, bu skandalın nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor. Öte yandan, Cihan’ın Melek’e karşı hissettikleri dikkat çekerken, "Acaba bir aşk mı filizleniyor?" sorusu gündeme geliyor. Tanıtımın son sahnesinde görülen yangın ise tansiyonu iyice yükseltiyor ve olayların nasıl gelişeceği büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek. 

İşte Siyah Kalp’in 2.bölüm 2.tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=CxxIrUVDR70

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa